Guus Boogaard, advocaat in Leerdam
Guus Boogaard

Mr. G.W. (Guus) Boogaard studeerde in 1983 af aan de Rijksuniversiteit Groningen. De studierichtingen waren burgerlijk recht en sociaal-economisch recht. Hij werd beëdigd als advocaat op 27 januari 1984. Hij was in dat jaar mede-oprichter van het advocatenkantoor “Boogaard & Meijer”, dat vanaf 1993 “Boogaard Fabisch Meijer” heette. Het kantoor werd in 2000 omgedoopt tot “Meesters van zaken”. Guus Boogaard volgde een post-doctorale opleiding tot mediator aan het door het NMI erkende Amsterdams ADR Instituut. Hij is lid van de Vereniging van incasso- en procesadvocaten (VIA).

Specialisatie
In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten (NOVA) staat Guus Boogaard op de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
arbeidsrecht;
huurrecht;
-verbintenissenrecht, overeenkomsten van uiteenlopende aard en algemene voorwaarden en incasso;
-algemene praktijk.

Registratie verplicht elke advocaat tot het behalen van 10 opleidingspunten per kalenderjaar op ieder geregistreerd rechtsgebied (met een minimum van 20 punten per jaar). Binnen deze rechtsgebieden is hij werkzaam voor (MKB-)ondernemers, ZZP-ers en particulieren.

Nevenfuncties:
Guus Boogaard is naast advocaat ook bestuurder en toezichthouder van verschillende maatschappelijke instellingen. Dat zijn onder andere Stichting SamenDoen Leerdam & Zederik, Bedrijvenkring Leerdam, Stichting Glas en Licht en OVHL (Ondernemend Vijfheerenlanden). Daarnaast is hij aanklager in tuchtzaken bij de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV).

Download visitekaartjeDeel dit als eerste!